Div 2 Södra Götaland

Högsby IK – FBK Balkan 1-1 (0-0)

Mål Högsby: Ayomide Jibodu

HÖGSBY/OSKARSHAMN

Högsby IK spelade 1-1 (0-0) i söndagens hemmamatch mot Balkan och avståndet till säker mark i tabellen är alltjämt fem poäng.

Högsby, på negativ kvalplats, hade chansen att ta in viktiga poäng på Balkan som före matchen var fem poäng på placeringen före i tabellen.

Efter en mållös första halvlek gav Ayomide Jibodu Högsby ledningen sju minuter in på den andra.

Ledningen varade dock inte så länge utan Balkan kvitterade med timmen spelad. Några fler mål blev det inte och matchen slutade 1-1.

Resultatet innebär att Högsby fortfarande har fem poäng upp till Balkan som ligger på säker mark

HIK innehar den negativ kvalplatsen med sina tjugoen poäng, men jagande Eslöv är bara två poäng bakom.

Jumbon Asarum vann i helgen och är nu fem poäng bakom Högsby.

Fyra matcher återstår av serien och kommande söndag spelar Högsby borta mot Karlskrona.

Grafik: Högsby IK

Montage: Oskarshamns-Nytt