Edit Content

Hem

Extra

Tjänster

Kundservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

ANNONS

Aktuellt

Andreas Erlandsson (S) ger Jan Johansson (SD) svar på tal i frågan om det uteblivna bidraget till en ny snöskoter

ANNONS

OSKARSHAMN

Tidigare på onsdagen skrev vi om föreningen Gympalusten Skidspår och Jan Johansson (SD) som undrar om hans partitillhörighet satte stopp för ett föreningsbidrag till en ny snöskoter.

– Jag ringde precis till Janne och gav honom bakgrunden till beslutet. Det handlar naturligtvis inte om någon partitillhörighet, säger kommunstyrelsens ordförande Andreas Erlandsson (S) till ON.

– Men snöskotern som han har är fullt funktionsduglig. Kommunens fritidsavdelning har en likadan – så föreningens skoter är inte sämre än kommunens. Janne köpte det resonemanget. Sedan är det tvåtaktare i stället för fyrtaktare – och det må så vara – de går inte så många timmar per säsong.

– Jag sa också att Janne är välkommen att återkomma den dagen då skotern inte fungerar längre. Då är det läge att titta på om man ska investera i en ny – men jag känner inte att vi behöver byta ut en fullt fungerande och funktionsduglig maskin bara för att det är en tvåtaktare, säger Andreas Erlandsson, som betonar att Jan Johansson ”gör ett fantastiskt jobb med skidspåren”.

Han ska ha all heder för sitt arbete, understryker kommunalrådet.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS