Andreas Erlandsson (S): ”Nu har jag hört att vi skrämmer, hotar och att vi för krig”

Andreas Erlandsson (S): ”Nu har jag hört att vi skrämmer, hotar och att vi för krig”

2021-09-14 Av av Peter A Rosén

OSKARSHAMN

Under måndagskvällens digitala fullmäktigemöte berättade Michael Erlandsson (SD) att han tog med sig ett par saker från debatten:

– För det första kan vi konstatera att Moderaterna och Socialdemokraterna inte ser något värde av äldreboenden på landsbygden. De ser inget behov och de prioriterar det inte. Det ska de på sätt och vis ha beröm för. Vi tackar dem för att de är ärliga. Väljarna förtjänar att få reda på detta, sa han.

Michael Erlandsson (SD). Arkivfoto: Peter A Rosén

– Men jag ser också att Socialdemokraterna och Moderaterna har svårt för demokrati. De tycker inte om när folkviljan gör sig hörd. Utan då ska man skrämmas och håna – och trycka tillbaka. Det är fel väg att gå. Vi behöver inte mer politikerförakt och mer misstroende gentemot politiken, betonade Michael Erlandsson, som slog fast att Socialdemokraterna och Moderaterna har skött folkomröstningsfrågan på ett felaktigt sätt.

Andreas Erlandsson (S). Arkivfoto: Peter A Rosén

– Jag önskar faktiskt att vi kan ha en annan stämning i kommunfullmäktige i Oskarshamns kommun. Nu har jag hört att vi skrämmer, hotar och att vi för krig. Jag tycker att vi ska ha en bättre samtalston, sa kommunstyrelsens ordförande Andreas Erlandsson (S) avslutningsvis.

Läs mer om debatten här.

Dela gärna artikeln:

Annons: Hela Sverige ska leva Oskarshamn