Edit Content

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Astrid Lindgrens Värld har satt ett öppningsdatum

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox

Varje fredag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LÄNET

Nu går vi mot ljusare tider och i Astrid Lindgrens Värld arbetar vi för ett omsorgsfullt öppnande av parken. Den 28 maj öppnar vi för säsongen skriver de på hemsidan.

Vi planerar att öppna Astrid Lindgrens Värld den 28 maj. Vi vet ännu inte vilka förutsättningar som kommer råda då, men vi ser positivt på att få öppna. Säsongens öppettider, teaterprogram och priser kommer släppas längre fram i vår.

Ser fram emot att öppna portarna

Astrid Lindgrens Värld har anpassat verksamheten efter regeringens och Folkhälsomyndighetens rådande riktlinjer och rekommendationer och jobbat fram rutiner och åtgärder för att kunna öppna på ett så tryggt sätt som möjligt.

”Vi ser verkligen framemot att på ett tryggt sätt öppna upp portarna till platsen där sagor blir verklighet igen, som faktiskt blir den 40:e säsongen i raden, då parken öppnades 1981” skriver Astrid Lindgrens Värld på hemsidan.

PRESSFOTO: Magnus Römbo, Astrid Lindgrens Värld

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS