Astrid Lindgrens Värld släpper biljetter till hela säsongen idag

Astrid Lindgrens Värld släpper biljetter till hela säsongen idag

2021-05-31 Av av Annicka Gunnarsson

ANNONS: Kommunfullmäktige i Oskarshamn 12 juni 2023

KULTUR & NÖJE

Astrid Lindgrens Värld slog upp portarna under den gångna helgen och har efter första öppningshelgen beslutat att släppa biljetter för hela sommarsäsongen. Biljettsläppet sker den 31 maj.

Efter den första öppningshelgen har Astrid Lindgrens Värld, ett av länets största besöksmål, beslutat sig för att släppa entrébiljetter till förbokning för hela sommarsäsongen. Från den 31 maj så kan du som besökare boka biljetter för hela sommaren fram tills vi stänger den 22 augusti, skriver Astrid Lindgrens Värld AB i ett utskick.

Anpassningar i parken

För att minimera risken för smittspridning så har Astrid Lindgrens Värld begränsat antalet gäster per dag genom att införa förbokning av alla entrébiljetter. Det finns värdar på plats och skyltar och avståndsmarkeringen har placerats ut för att minska köer och trängsel.

Får inte träffa Pippi, Emil och Ronja

Teaterprogrammet har utökats med flera föreställningar per dag men samtidigt har Astrid Lindgrens Värld valt att ta bort möjligheten att träffa karaktärerna. Som besökare får du tyvärr inte träffa Pippi Långstrump, Emil i Lönneberga och Ronja Rövardotter.

Folkhälsomyndighetens restriktioner gäller i parkens butiker, restauranger samt scen- och lekplats. Besökare som känner sig minsta sjuka uppmanas att stanna hemma.

Foto: Astrid Lindgrens Värld

Dela gärna artikeln med dina vänner: