Attraktiva Oskarshamn har utsett en ny vd

Attraktiva Oskarshamn har utsett en ny vd

2020-09-24 Av av Oskarshamns-Nytt

Annons McDonalds Big Mac 35 kr

OSKARSHAMN

”Styrelsen i Attraktiva Oskarshamn har utsett Magnus Franzén till ny VD för Attraktiva Oskarshamn AB. Han efterträder den 1 december Jan Hardebrant, som efter åtta år på posten lämnar bolaget med pension”, skriver Attraktiva Oskarshamn i ett pressmeddelande på torsdagen.
 
”Attraktiva Oskarshamn AB är den plattform där ortens näringsliv och kommunen gemensamt arbetar för den utveckling och tillväxt som tryggar och stärker platsens varumärke. Bolaget har sedan det bildades 2012 framgångsrikt letts av Jan Hardebrant. När Jan nu lämnar med pension har bolagsstyrelsen utsett Magnus Franzén till hans efterträdare.”
 
”Magnus kommer närmast från en tjänst som regionchef inom Lernia och tillträder sin nya befattning som VD på Attraktiva Oskarshamn den 1 december.”
 
”Att på detta vis knyta Magnus till vår verksamhet var mycket naturligt, kommenterar bolagets styrelseordförande Anders Österberg. Magnus är en genuin oskarshamnare som brinner för platsens utveckling och tillväxt. Han har en gedigen erfarenhet både som företagsledare och entreprenör med starka rötter även i ortens föreningsliv. Eftersom han också är mycket väl bevandrad i Oskarshamns näringslivsmässiga och kommunala strukturer är Magnus som klippt och skuren för att axla Jan Hardebrants mantel.”


 

Dela gärna artikeln: