Edit Content

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Bachman vaktar IKO-kassen – om han blir spelklar

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox

Varje fredag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

OSKARSHAMN

Den nye målvakten Richard Bachman kommer att få spela hemma mot Skellefteå på torsdagskvällen.

Under förutsättning att han hinner få grönt ljus från Migrationsverket.

Papperen hann inte bli klara under onsdagen. Det berättar IK Oskarshamns huvudtränare Per-Erik ”Perra” Johnsson.

Han säger också att IKO, återigen, kommer att låna in Karlskronas Marcus Hellgren till rollen som andremålvakt (bakom Daniel Rosengren). Man gör det för att vara på den säkra sidan, ifall det visar sig att pappersexercisen kring Richard Bachman inte blir klar under torsdagen heller.

Men Richard Bachman kommer att vakta kassen om han hinner bli spelklar?

– Ja, han behöver så många matcher han kan få, med tanke på att det tar tid att vänja sig (Backman kommer ju från de mindre rinkarna i Nordamerika, reds. anm.), svarar Perra Johnsson.

IKO-tränaren berättar dessutom att Rickard Palmberg tränade på onsdagen – och han är med i laguppställningen mot Skellefteå (det troliga är att han då är tillbaka på sin plats mellan Pontus Netterberg och Johannes Salmonsson).

Backen Mathew Bodie klev av i början av den tredje perioden borta mot Frölunda på tisdagskvällen, efter att han hade fått en puck på handleden. Han kommer inte att vara med på torsdagskvällen – men han är snart tillbaka på isen igen.

– Det var inget trasigt.

Després missar matchen

Simon Després missade matchen i Göteborg – och han finns inte med mot Skellefteå heller, på grund av personliga problem. Det är oklart när han är tillbaka, berättar Perra Johnsson.

Tex Williamsson och Emil Wahlberg saknas också, på grund av hjärnskakningar.

Foto: IK Oskarshamn

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS