BB 2001 avgjorde i slutminuten mot Örsjö

BOCKARA/OSKARSHAMN

Det blev onödigt spännande när BB 2001 besegrade Örsjö med 3-2 (1-1).

– Vi borde avgjort den här matchen i den första halvleken, säger Anders Larsson, tränare i BB 2001.

BB 2001 ägde den här matchen från början till slut, ändå höll man på att förlora.

– Bollinnehavet är väl 80-20 eller något sådant, vi hade ju bollen nästan hela tiden. Det hade knappt en målchans på hela matchen, ändå gör de två mål, säger Anders Larsson.

I paus var ställningen 1-1 och det var Larsson långt ifrån nöjd med.

– Det känns som om vi var lite nonchalanta och då går det inte. Vi spelar runt bollen, men har svårt att hitta några riktiga målchanser, det låser sig i boxen.

”Oerhört skönt”

Som det alltid är i en match så uppstår det ändå några ströchanser för ett tillbakapressat lag och i den andra halvleken gjorde Örsjö 2-1, en ledning som stod sig till den 87:e minuten då BB 2001 äntligen fick in kvitteringen.

– Sedan lyckades vi få in segerbollen på övertid. Oerhört skönt. De tre poängen var i stort set det enda som var bra idag, konstaterar Anders Larsson som delar ut beröm till Mats Karlsson och Johan Bergstrand.

– Jag sa till grabbarna före matchen att det var tre poäng som gällde, nu har vi fortfarande en lite chans att ta den sista kvalplatsen.

Ska det bli kval för BB 2001 behöver man vinna sina kvarvarande matcher mot Fagerhult och Fågelfors, sedan behöver man också hjälp från andra lag.