Edit Content

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

BESKEDET: Peter Wretlund (S) får nytt toppuppdrag

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox

Varje fredag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LÄNET

”Peter Wretlund (S), regionråd och kollektivtrafiknämndens ordförande, har blivit vald till ordförande för Kalmar Öland Airport. Wretlund, som har ett starkt intresse för miljöarbete och kommunikation, kommer att spela en viktig roll i att utveckla flygplatsen och dess betydelse för södra länsdelen”, skriver Socialdemokraterna i länet i ett pressmeddelande på onsdagen.

– Jag är stolt och ödmjuk över att ha blivit vald till ordförande för Kalmar Öland Airport. Flygplatsen är en viktig länk för vår region, inte minst i södra länsdelen, och jag ser fram emot att arbeta tillsammans med flygplatsens team för att främja hållbarhet och stärka våra kommunikationer. Vi har en möjlighet att vara en förebild när det kommer till miljöarbete inom flygsektorn, och jag är fast besluten att driva framåt för att skapa en mer hållbar och framgångsrik framtid för Kalmar Öland Airport, säger Peter Wretlund.

”Flygplatsen i Kalmar är en viktig knutpunkt för regionens kommunikationer och spelar en avgörande roll för att underlätta både affärsresor och turism. Genom att främja hållbarhet och minska miljöpåverkan kan Kalmar Öland Airport bli en förebild för andra flygplatser i Sverige och internationellt”, skriver Socialdemokraterna.

Arkivfoto: Peter A Rosén

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS