BESKEDET: Så många åskådare kan IK Oskarshamn ta in framöver

BESKEDET: Så många åskådare kan IK Oskarshamn ta in framöver

2022-01-18 Av av Oskarshamns-Nytt

OSKARSHAMN

Omkring 700.

Så många åskådare kan IK Oskarshamn ta in per match framöver.

Klubben följer de nya covid-19-restriktionerna och delar upp Be-Ge Hockey Center i två olika sektioner, med separata entréer.

IKO skriver om detta på sin hemsida på tisdagen:

”Med anledning av detta vill vi informera om att nedanstående gäller vid kommande tre hemmamatcher mot Brynäs 20/1, Frölunda 22/1 och Växjö 27/1:

Säsongskortsinnehavare

Inga ordinarie biljetter eller säsongskort gäller. Privatpersoner och företag med säsongskort kommer få möjlighet att gå på varannan match så länge nuvarande restriktioner kvarstår. Nya biljetter mailas ut under veckan där det framgår vilken match och vilka platser du har blivit tilldelad.

OBS! Har du inte möjlighet att gå, vänligen meddela oss så vi kan tilldela platserna till någon annan och slipper tomma stolar.

Restaurangbokningar

Bokningar i Arenarestaurangen till dessa tre matcher gäller och mer information kommer i ett separat mail. Även i detta fall mailas nya biljetter ut.

Lösbiljetter

Alla övriga lösbiljetter gäller tyvärr inte. Även pottbiljetter räknas som lösbiljetter. Du som köpt biljett till någon av ovan nämnda matcher kommer få ett separat mail med information om återbetalning.

Aktiva spelare och ledare

Som tidigare har du som är aktiv spelare eller ledare i klubben tyvärr inte möjlighet att se a-lagets hemmamatcher under rådande restriktioner.

Vaccinationsbevis

Krav på vaccinationsbevis för personer över 18 år gäller fortfarande som tidigare. Var noga med att du utöver rätt biljett också har med vaccinationsbevis och legitimation. Om du av medicinska skäl inte får ta vaccinet så kan ett läkarintyg som styrker detta uppvisas istället.

Notera särskilt olika entréer

Med anledning av sektionsindelningen är det viktigt att du går in via den entré som står angiven på din biljetten. Följ skyltningen vid arenans huvudentré.

Frågor

Vid frågor är du välkommen att maila oss på bokning@ikoskarshamn.se eller ringa till 0491-38 22 00.”

Arkivfoto: Pierre Stjernfeldt

Dela gärna artikeln:

Annons: Hela Sverige ska leva Oskarshamn