Blue Front Support har samlat in drygt 26 000 kronor till IKO

Blue Front Support har samlat in drygt 26 000 kronor till IKO

2020-04-17 Av av Peter A Rosén

OSKARSHAMN

Blue Front Support har samlat in 26 400 kronor till IK Oskarshamn via så kallade ”soffbiljetter”.

På sin hemsida, www.ikoskarshamn.se, riktar IKO ett stort tack till klubbens supportrar.

Det var den 27 mars som IKO:s supporterförening Blue Front Support drog igång kampanjen ”Soffbiljett för IK” – och vem som helst fick då möjligheten att bidra med en valfri summa för att stödja IKO.

– Vi medlemmar i Blue Front Support kände att detta var något vi borde göra. Styrelsen satt redan med tanken, men när vi kom på hur vi skulle göra var det bara att köra. Vi startade insamlingen när första kvalmatchen skulle ha spelats och avslutade den när kvalet skulle ha varit över, säger Sanna Tolkki, styrelseledamot i Blue Front Support, till IKO:s hemsida.

”Många bäckar små”

– Många bäckar små – och vi känner att pengarna kommer att gå till något bra och som vi alla bryr oss om. Nu ser vi fram emot en ny härlig säsong med IK Oskarshamn, tillägger hon.

– Det är den här typen av engagemang som påminner om varför man har det här jobbet. Supportrarna betyder allt och den här typen av gester är otroligt viktig för att påminnas om det. Det visar också vilket intresse det finns för IK Oskarshamn och att ishockey är en viktig del av oskarshamnarnas liv, säger IKO:s general manager Thomas Fröberg till klubbens hemsida.

TEXT

Peter A Rosén

peter@oskarshamns-nytt.se

FOTO: PIERRE STJERNFELDT
Dela gärna artikeln: