Boka in dig på Atrinovas Företagarskola under hösten

Boka in dig på Atrinovas Företagarskola under hösten

2021-09-29 Av av Annicka Gunnarsson

OSKARSHAMN

Nästa vecka är det dags för höstens Företagarskola och det finns fortfarande plats kvar om du är intresserad av att starta eget. Höstens kurstillfällen hålls på Nova i Oskarshamn.

”Många idéer riskerar att stanna på idéstadiet, med Företagarskolan vill vi ge dig rätt kunskap, insikt, verktyg och framförallt mod att förverkliga din idé” skriver Atrinova på sin hemsida.

Affärsidé, affärsplan, marknadsföring, ekonomi, administration, skatter… det är mycket att hålla reda på om man ska starta eget. Genom att, senast den 3 oktober, anmäla dig till Atrinovas Företagarskola så får du hjälp med att ta steget att startat eget.

Höstens kurs startar 5 oktober

”Höstens kurs kommer att köras fysiskt på plats i rymlig lokal och vi kommer att ha begränsat antal platser till kursen för att kunna följa Folkhälsomyndighetens allmänna råd” skriver koordinator Gabriella Johansson på Atrinovas hemsida och tillägger att om det ”under rådande omständigheter med Covid-19 inte gå att genomföra kursen fysiskt så ställer vi om till digital kurs istället”.

Den 5 oktober startar höstens Företagarskola och kursen pågår under sex veckor. På tisdagskvällarna hålls föreläsningar under tre timmar med olika föreläsare och företagare som delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter.

Företagarskolan arrangeras av Atrinova i samarbete med Oskarshamns kommun.

Grafik: Atrinova

Dela gärna artikeln: