Därför lämnar Sonny Karlsson IFK Oskarshamn

Därför lämnar Sonny Karlsson IFK Oskarshamn

2021-02-20 0 av Peter A Rosén


OSKARSHAMN

Sonny Karlsson lämnar IFK Oskarshamn.

Det skriver IFKO i ett inlägg i sociala medier.

”Sonny och IFKO har kommit överens om att bryta kontraktet. Jobb och familjesituation gör att Sonny med familj lämnar Oskarshamns för Jönköping”, skriver klubben.

”Det är såklart vemodigt att lämna IFKO efter denna period, jag har trivts jättebra i klubben och i laget”

SONNY KARLSSON

”Det är såklart vemodigt att lämna IFKO efter denna period, jag har trivts jättebra i klubben och i laget. Tyvärr gör mitt jobb och min familjesituation att vi måste flytta och jag hoppas att alla förstår att familjen alltid kommer först. Jag vill tacka Eric (spelande tränaren Persson, reds. anm,) och klubben för all hjälp jag fått och önskar självklart klubben stort lycka till i division 4. Jag tror fortfarande på detta projekt och kommer hjälpa till på alla sätt jag kan även i framtiden”, säger Sonny Karlsson i ett uttalande, som IFKO har publicerat i sociala medier.

”IFKO tackar Sonny för tiden i klubben och önskar stort lycka till framöver. Sonny kom in och höjde nivån förra säsongen och vann skytteligan, så givetvis är det ett stort avbräck, men vi hoppas att hans kravbild och mentalitet har smittat av sig på övriga killar, så att vi kan fortsätta att utvecklas tillsammans”, skriver klubben.

ARKIVFOTO

PETER A ROSÉN