Edit Content

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

ANNONS

Aktuellt

Därför säger fritidschefen Daniel Stenberg och Oskarshamns kommun nej till ett önskemål om en julklapp

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox

Varje fredag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

OSKARSHAMN

I ett e-postmeddelande till Oskarshamns kommuns fritidschef Daniel Stenberg vädjar Motionsgårdens intresseförening om ”en folkhälsofrämjande julklapp”.

Lars-Erik Svensson, som är sekreterare i föreningen, skriver att det vore ”en fin gest från kommunen till medborgarna” om basturna i simhallen i Arena Oskarshamn och Havslätt öppnades tillfälligtvis över jul- och nyårshelgerna.

”Så att vi kan ta ett traditionsenligt jul- och nyårsbad. Det räcker med att hålla öppet två dagar – exempelvis den 23 och 30 december för att få en tacksam lyckokänsla hos många ensamma bastubadare. Och kommunledningen tillsammans med fritidskontoret skulle få ett stort tacksamt leende från många längtande bastubadare som åter finge träffas under gemytliga former”, skriver han.

”Vi går inte in och gör speciallösningar på de olika basturna runtom i kommunen”

Daniel Stenberg, fritidschef i Oskarshamns kommun

Daniel Stenberg tackar för mejlet och skriver att han har full förståelse för bastubadarnas önskemål.

”Men vi går inte in och gör speciallösningar på de olika basturna runtom i kommunen”, skriver han och syftar på basturna där det finns ett stängningsbeslut med anledning av elpriserna och eleffektiviseringsambitionerna.

”Däremot hälsar vi er hjärtligt välkomna till bastubad och bad i simhallen, där vi erbjuder bra öppettider under hela jul och nyår. Enda dagen den är stängd är julafton, alla andra dagar är relaxbastun öppen. Den vedeldade bastun är öppen 23/12, 27/12, 28/12 och 30/12”, skriver Daniel Stenberg i svaret till Lars-Erik Svensson.

Arkivfoto: Peter A Rosén

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS