Edit Content

Hem

Extra

Tjänster

Kundservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

ANNONS

Aktuellt

De är nominerade till ”Årets Viljan”

ANNONS

OSKARSHAMN

SOK Viljan höll årsmöte måndagen den 1 mars.

Ordföranden Göran Svenson inledde med en kort sammanfattning av det gångna året, där han bland annat berörde den rådande pandemins påverkan på verksamheten och att det bland annat var därför han nu tvingades leda mötet hemifrån i digital form i stället för det traditionella fysiska mötet i klubbstugan Linghem.

Han hälsade de 30-talet uppkopplade medlemmarna välkomna och presenterade vilka som tilldelats diplom och andra utmärkelser för förtjänstfulla insatser under året. Han avslöjade här också de nominerade till ”Årets Viljan” av vilka styrelsen utsett två likvärdiga kandidater, nämligen Göran Svensson II och Stefan Carlsson.

Motiveringen löd:

Göran Svensson II

Har inför varje utbyggnad av klubbstugan sedan 70-talet stått som arkitekt. Så även vid den senaste utbyggnaden. Var tillsammans med Stefan Carlsson ansvariga för utbyggnaden av damernas omklädningsrum. Var under många år aktiv i Kart-och markkommittén och var drivande för att klubben skulle ta fram nya kartor och söka värdetävlingar.

Stefan Carlsson

Har under många år jobbat för klubben med många olika uppdrag. Många gånger som TC-chef vid tävlingar, ungdomstränare, ordförande med mera. Under senaste åren gjort mycket av jobbet med att förbereda och sätta ut Hittaut-kontroller. Under 2019 även organiserat och drivit på utbyggnaden av damernas omklädningsrum vilket kunde invigas våren 2020.

Särskilt inbjuden gäst var Albin Borg, idrottskonsulent hos RF/SISU Småland. Han presenterade sig  som efterträdare till Ulrika Ringström och redogjorde för de satsningar RF/SISU gör och vad man har att erbjuda i form av utbildningar och annan support för idrottsföreningar i Småland och Oskarshamn i synnerhet.

Vid val av styrelse utsågs på nytt Göran Svenson till ordförande för 1 år.

Till ordinarie styrelseledamöter omvaldes även Anna Svensson och Ann-katrin Pettersson på 2 år vardera.

Övriga i styrelsen med 1 år kvar är sedan tidigare Jerry Svensson och Lennart Kalén.

Dessutom valdes till styrelsen Martin Lindström och Tonney Gunnarsson som representanter från orienteringssektionen respektive skidsektionen.

Stefan Petersson och Anna Hansson omvaldes till styrelsesuppleanter.

Orienteringssektionen utgörs av Anna Svensson, Bo Söderkvist, Martin Lindström, Maria Rindstig, Thord Hultberg och Johan Eveborn.

I skidsektionen ingår Tonney Gunnarsson , Jan Johansson, Mats-Olof Lingersjö, Våge Rindstig, Emil Kreutner, Emma Rindstig, och Sven Mikkelsen.

Ungdomskommittén består av följande funktionärer:

Vendela Sturek, Elisabet Mikkelsen, Theo Lövdahl, Olle Erlandsson, Axel Eveborn, Gustav Eveborn, Emil Wahlström, Klara Hultberg och Johan Hansson.

FOTO

SOK VILJAN

Göran Svensson II och Stefan Carlsson utsedda till Årets Viljaner 2020.
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS