Det stämmer inte för BB 2001

ÄLGHULT/OSKARSHAMN

BB 2001 har fått en tuff start på serien. Andra förlusten kom mot Alstermo/Älghult som vann med 4-2 (2-1).

Vi gör en riktigt slätstruken insats, suckar BB-tränaren Anders Larsson.

Precis som förra matchen började BB2001 matchen bra och skapade flera bra lägen.

– Första femton, tjugo är riktigt fina från vår sida men det blir ingen utdelning. Sedan jämnar spelet ut sig, men efter en halvtimme tar vi ledningen genom Mats Karlsson.

– Tyvärr lyckas de både göra 1-1 och 2-1 innan paus, vi har lite dålig kommunikation i försvaret och det blir en del misstag, säger Anders Larsson.

I den andra halvleken böljade spelet fram och tillbaka men hemmalaget var vassare och gick fram till 4-1 innan Alfred Heino lyckades hyfsa till slutresultatet till 4-2.

– Det var inte alls bra idag, det var slarvigt och lite lojt på en del håll och så får det inte vara.

– Vi behöver lyfta oss en hel del framöver, och det är mitt ansvar att se till att det blir så, avslutar Anders Larsson.

Plus till Mats Karlsson som, precis som vanligt, gjorde en stabil insats.

Nästa lördag är det upp till bevis för BB 2001 när Alsterbro kommer på besök till Berga IP.