Edit Content

Hem

Extra

Tjänster

Kundservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

ANNONS

Aktuellt

Digitala stormöten om lokal utveckling – Påskallavik först ut på onsdagskvällen

ANNONS

OSKARSHAMNS KOMMUN

Den ideella föreningen Hela Sverige Ska Leva Oskarshamn bjuder in föreningar, företagare, organisationer, privatpersoner och politiker att medverka på digitala stormöten om lokal utveckling. Påskallavik är först ut på onsdagskvällen den 24 mars.

Under februari månad genomfördes sammanlagt fem invånarenkäter och nu är det dags för presentation av enkäternas resultat. Först ut är Påskallavik där 17% av de 1060 invånarna svarade på enkäten.

”Under mötet kommer vi att presentera våra gemensamma fokusfrågor, framgångsfaktorer för att lyckas med lokal utveckling, vilka aktiviteter invånarna prioriterar, tips och råd och framförallt hur man kan arbeta vidare i arbetsgrupper för att genomföra aktiviteter – att gå från idé till verkstad helt enkelt”, säger Annicka Gunnarsson, ordförande i föreningen.

Alla som är intresserade av lokal utveckling, föreningar, företagare, organisationer, privatpersoner och politiker, är välkomna att delta på stormötena som är inbokade under mars och april.

FAKTA / Digitala bygderåd

Föreningen Hela Sverige Ska Leva Oskarshamn bjuder in till digitala bygderåd för att presentera invånarenkäterna som genomfördes under februari månad. Anmälan till mötena görs på föreningens hemsida och uppgifter till Zoom mejlas ut.

  • 24 mars – Påskallaviksbygden
  • 25 mars – Bockarabygden
  • 6 april – Kristdalabygden
  • 8 april – Figeholmsbygden
  • 22 april – Fårbobygden

Ordförande Annicka Gunnarsson, representanter från Hela Sverige Oskarshamns styrelse samt landsbygdsutvecklare Kristina Hägg-Blecher på Oskarshamns kommun deltar på samtliga bygderåd.

FOTO: CURT-ROBERT LINDQVIST

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS