Edit Content

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Efter ett SD-initiativ: Försäljning av kommersiell reklam på och i KLT-bussarna ska utredas omgående

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox

Varje fredag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LÄNET

”Sverigedemokraterna fick under tisdagens sammanträde i kollektivtrafiknämnden igenom sitt initiativ till att omgående utreda försäljning av kommersiell reklam på och i bussarna”, skriver SD i ett pressmeddelande.

”Med hänsyn till strävan att uppnå ekonomi i balans har Sverigedemokraterna tittat på bland annat hur Region Trollhättan har arbetat för att kunna erbjuda gratis bussturer finansierad av just kommersiell reklam på bussarna.”

– Det är en mörk prognos i budgeten där vi kämpar mot ett underskott på många miljoner, säger Lillemor Marcus Jonsson. Samtidigt finns det regioner som kan erbjuda gratis bussturer och det är självklart att vi då måste titta på hur de finansierar det.

”Tidigare fanns reklam digitalt på skärmar inne i bussarna. Med det nya förslaget ska reklam även kunna säljas på bussens yttersidor vilket är mycket mer effektivt då det når fler människor”, skriver SD.

– Det bor nästan en kvarts miljon människor i Kalmar län som ser bussarna oftast flera gånger om dagen. Vi kan nog allihop visualisera loggan ”Vi kör på biogas”, fortsätter Lillemor Marcus Jonsson. Nu när det inte går att köpa fler biogasbussar är det ett ypperligt tillfälle att ändra slogan till ett varumärke som genererar en inkomst.

Arkivfoto: Peter A Rosén

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS