ERBJUDANDE: Testa vår tidning – nu och för alltid – för 0 kr!

ERBJUDANDE: Testa vår tidning – nu och för alltid – för 0 kr!

2021-09-27 Av av Oskarshamns-Nytt

Välkommen att läsa Oskarshamns-Nytt för 0 kr!

Varje dag året runt ger vi dig som läsare snabba nyheter från Oskarshamn, länet och nationellt. Vi bjuder på allt från korta notiser till långa intervjuer och reportage, debattartiklar, insändare och krönikor. Vår digitala tidning finns alltid ett klick bort oavsett om du använder mobilen, surfplattan eller på datorn.

Oskarshamns-Nytt.se hittar du alltid nyheter – GRATIS!

Snabba nyheter

Vårt digitala nyhetsflöde uppdateras regelbundet och till skillnad mot att läsa en papperstidning så slipper du vänta på att läsa det senaste. Dessutom sparar du på miljön genom att läsa dina lokala nyheter digitalt. Det sparar både material, tryck och transporter som ger onödiga koldioxidutsläpp.

Pling i mobilen

För att du inte ska missa våra toppnyheter så kan du få ett pling i din enhet. Klicka på den röda klockan längst ner i vänstra hörnet för att aktivera våra aviseringar. Då får du en avisering när vi publicerar något nytt. Du kan räkna med ett tiotal aviseringar per dag.

Våra nyheter

Vår digitala tidning bjuder som sagt på gratis nyheter varje dag året runt. Våra läsare uppskattar bland annat våra blåljusnyheter, vad som händer i Oskarshamn och mellanlänet, granskning av makthavarna samt intervjuer med såväl politiker som tjänstemän och intressanta personer.

Bland våra sportnyheter kan du bland annat kan följa IK Oskarshamns resa i SHL, Dackarnas framgångar i speedwayserien och Oskarshamns AIKs i divison 1 södra. Vi rapporterar även om allt från orientering och bågskytte till motorsport och bandy.

I övrigt så bjuder vi på nyheter inom näringsliv, kultur och nöje samt livsstil med bland annat smarriga recept och mycket mer.

Vår debattsida är populär med både politiska debattartiklar som insändare från våra läsare. Sen har vi även våra krönikörer regelbundet skriver ner läsvärda tankar om allt från vad som händer i livet till den aktuella samhällsdebatten.

Allt detta får du för 0 kr varje dag!

Välkommen att läsa Oskarshamns-Nytt varje dag GRATIS!

Tipsa gärna dina vänner och bekanta!

Dela gärna artikeln: