Search
Close this search box.
Edit Content
Search

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY
Evenemangskalender

Vill du publicera ett evenemang gratis i vår kalender? Klicka här för att lägga till ditt evenemang. Vi granskar alla evenemang innan de publiceras och lägger till en passande bild om det saknas. Det kan därför ta någon dag innan evenemanget syns i kalendern. Om du vill uppdatera informationen eller har några frågor är du välkommen att mejla till info@oskarshamns-nytt.se

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Fordonsträffar i Folkets park

17 juli | 18:00

Fordonsträffar i Oskarshamn 2024

Under sommaren arrangerar Oskarshamns Fordonsentusiaster fordonsträffar varje onsdag mellan den 5 juni och 14 augusti i Folkets park i Oskarshamn. Pokaler delas ut enligt publikens val till ett fordon i kvällens tema och ett till övrigt fordon. Utöver detta kommer föreningen att välja kvällens mest intressanta fordon som ytterligare en pristagare. Varje kväll delas också ut sponsorpris, efter dragning, till de som röstat på vinnande fordon enligt publikens val.

Varje kväll blir det musikunderhållning och bakluckeloppis med med fordonsrelaterade prylar (endast 3 platser per kväll á 100 kr). Anmälan till OFE, oskarshamns.fordonsentusiaster@gmail.com.

Detaljer

Datum:
17 juli
Tid:
18:00
Evenemang Kategorier:
,
Webbplats:
https://www.facebook.com/OskarshamnsFordonsEntusiaster

Plats

Folkets Park
Oskarshamn,