Edit Content

Hem

Extra

Tjänster

Kundservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

ANNONS

Evenemangskalender

Vill du publicera ett evenemang gratis i vår kalender? Klicka här för att lägga till ditt evenemang. Vi granskar alla evenemang innan de publiceras. Det kan således ta lite tid innan evenemanget syns i kalendern. Frågor kan mejlas till info@oskarshamns-nytt.se

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Oskarshamnsrevyn ”På tapeten”

4 mars | 19:00 - 21:30

På tapeten

Kära publik! Äntligen kan vi komma tillbaka och bjuda på en nyskriven revy med mängder av musik, humor och glädje. Vi är rejält sugna på att köra rakt in i revyns underbara värld och lovar att ge järnet och blanda stora som små nyheter och skoja om allt och alla. Vi välkomnar också en ny person i vår ensemble – Mariette Tonentschuk som tar plats på scenen. Med musik, sång och färger – underfundiga texter, några skratt och glimten i ögat vill Oskarshamnsrevyn roa och erbjuda alla en trevlig stund.

Varmt välkomna!

Gänget som står bakom revyn består utav Jenny-Ann Krantz, Peter Kvarnmyr, Krister Wallman, Mariette Tonentschuk, Jan Hardebrant, Joakim Andersson, Josefine Hamnede, Ulf Johansson, Evalott Harrysson, Jeanette Erlandsson, Marina Freij, Eva Hardebrant, och Arne Nilsson.

Detaljer

Datum:
4 mars
Tid:
19:00 - 21:30
Evenemang Kategori:

Plats

Forum Oskarshamn
Södra Långgatan 15-17
Oskarshamn, 572 55 Sverige
Phone
0491- 158 00
Visa Plats-webbplats

Arrangör

Oskarshamnsrevyn
E-post
oskarshamnsrevyn@gmail.com
Visa Arrangör-webbplats