Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY
Evenemangskalender

Vill du publicera ett evenemang gratis i vår kalender? Klicka här för att lägga till ditt evenemang. Vi granskar alla evenemang innan de publiceras och lägger till en passande bild om det saknas. Det kan därför ta någon dag innan evenemanget syns i kalendern. Om du vill uppdatera informationen eller har några frågor är du välkommen att mejla till info@oskarshamns-nytt.se

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Evenemangs-serie Evenemangs-serie: Oskarshamnsrevyn – Utanför ramen

Oskarshamnsrevyn – Utanför ramen

1 mars | 19:00 - 21:30

395kr
OskarshamnsRevyn 2024

Till våren 2024 är vi tillbaka och bjuder på en nyskriven revy med mängder av musik, humor och glädje. Vi är rejält sugna på att köra rakt in i revyns underbara värld och lovar att ge järnet och blanda stora som små nyheter och skoja om allt och alla.

Vårt mål är att föreställningarna skall passa alla åldrar och vi har stort fokus på sång och musik. Självklart finns det lokal anknytning i många av våra nummer, men även den som inte är från Oskarshamsregionen kommer uppskatta våra föreställningar. Med glimten i ögat vill Oskarshamnsrevyn roa och erbjuda alla en trevlig stund.

Varmt välkomna!

Gänget som står bakom revyn består utav Jenny-Ann Krantz, Peter Kvarnmyr, Krister Wallman, Mariette Tonentschuk, Jan Hardebrant, Joakim Andersson, Josefine Hamnede, Ulf Johansson, Evalott Harrysson, Jeanette Erlandsson, Eva Hardebrant, Annelen Söder Nilsson och Arne Nilsson.

Detaljer

Datum:
1 mars
Tid:
19:00 - 21:30
Serie:
Kostnad:
395kr
Evenemang Kategorier:
,
Webbplats:
https://www.nortic.se/ticket/event/51351

Plats

Forum Oskarshamn
Södra Långgatan 15-17
Oskarshamn, 572 55 Sverige
Telefon
0491- 158 00
Visa Plats-webbplats

Arrangör

Oskarshamnsrevyn
E-post
oskarshamnsrevyn@gmail.com
Visa Arrangör-webbplats