Evenemangskalender

Vill du publicera ett evenemang gratis i vår kalender? Klicka här för att lägga till ditt evenemang. Vi granskar alla evenemang innan de publiceras. Det kan således ta lite tid innan evenemanget syns i kalendern. Frågor kan mejlas till info@oskarshamns-nytt.se

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.
Recurring Event Evenemangs-serie: Oskarshamnsrevyn: Nu kör vi!

Oskarshamnsrevyn: Nu kör vi!

2022-09-16 | 19:00 - 21:30

Från375
Oskarshamnsrevyn

Äntligen kan vi komma tillbaka och bjuda på en nyskriven revy med mängder av musik, humor och glädje. Vi är rejält sugna på att ”tuta och köra” rakt in i revyns underbara värld och lovar att ge järnet och blanda stora som små nyheter och skoja om allt och alla.

Med musik, sång och färger – underfundiga texter, några skratt och glimten i ögat vill vi roa och erbjuda alla en trevlig stund!

Vi välkomnar också en ny person i vår ensemble – Linda Tiri som tar plats på scenen. Hela gänget som står bakom revyn består utav Magnus Ihse, Jenny-Ann Krantz, Peter Kvarnmyr, Linda Tiri, Jan Hardebrant, Joakim Andersson, Josefine Hamnede, Ulf Johansson, Evalott Harrysson, Krister Wallman, Jeanette Erlandsson, Marina Freij, Eva Hardebrant och Arne Nilsson.

Detaljer

Datum:
2022-09-16
Tid:
19:00 - 21:30
Serie:
Kostnad:
Från375

Plats

Forum Oskarshamn
Södra Långgatan 15-17
Oskarshamn, 572 55 Sverige
Telefon:
0491- 158 00
Visa Plats-webbplats

Arrangör

Oskarshamnsrevyn
E-post:
oskarshamnsrevyn@gmail.com
Visa Arrangör-webbplats