Evenemangskalender

Vill du publicera ett evenemang gratis i vår kalender? Klicka här för att lägga till ditt evenemang. Vi granskar alla evenemang innan de publiceras. Det kan således ta lite tid innan evenemanget syns i kalendern. Frågor kan mejlas till info@oskarshamns-nytt.se

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Skog & Miljö-mässan 2022

10 september | 09:00 - 14:00

40kr/bil

Välkommen att uppleva årets härligaste skogsevenemang!

Det är en unik mässa som arrangeras där den ska – i naturen. Platsen för årets mässa är Skurö Gård utanför Figeholm och mässupplägget utgörs av en slinga på cirka två kilometer där utställarna placeras. Navet i mässan är ett torg där det finns både mat- och kaffeservering.

Det kommer att finnas roliga aktiviteter för hela familjen och tävlingar med fina vinster. Mässan är gratis att besöka, endast en P-avgift på 40 kr/bil tas ut. Mässan brukar ha runt 2 000 besökare och pågår mellan 09:00-14:00. Sista insläpp på slingan är 13:00. Vi ser fram emot en härlig dag i skogen tillsammans med er!

Arrangörer: Ludvig & Co, LRFs kommungrupp, Swedbank, Dina försäkringar, Lantmännen Maskin, Holmen och Södra. I samarbete med Bosse och Mette Munter på Skurö Gård.

Detaljer

Datum:
10 september
Tid:
09:00 - 14:00
Kostnad:
40kr/bil
Evenemang Kategorier:
, ,
Webbplats:
https://www.facebook.com/skogochmiljo

Plats

Skurö Gård
Figeholm, Sverige

Arrangör

Skog & Miljö
Telefon:
070-525 20 47
E-post:
lars.wyckman@hotmail.com
Visa Arrangör-webbplats