Edit Content

Hem

Extra

Tjänster

Kundservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

ANNONS

Evenemangskalender

Vill du publicera ett evenemang gratis i vår kalender? Klicka här för att lägga till ditt evenemang. Vi granskar alla evenemang innan de publiceras. Det kan således ta lite tid innan evenemanget syns i kalendern. Frågor kan mejlas till info@oskarshamns-nytt.se

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Teatern Stolarna vid havet

29 september | 19:00

175kr
Stolarna vid havet

Den 29 september 2023 kommer föreställningen ”Stolarna vid havet” till Strandagården i Påskallavik.

Allan, en pensionerad politiker sitter vid sitt fritidshus, i sin favoritträdgårdsstol på sin favoritplats, en kulle med utsikt över havet. Snart visar det sig att hans nya granne är hans tidigare politiske motståndare Rutger. Även han är pensionerad och vill njuta av den fina utsikten. I varsin stol, målad i varsin färg, röd respektive blå och på varsin sida av tomtgränsen startar nu ett vardagsgnabb om precis allt som de tycker olika om. De är aldrig överens men påfallande ofta tycker de ändå samma sak och långsamt uppstår en slags vänskap mellan dem.

En dag dyker inte Rutger upp och det visar sig att han är sjuk. Han kommer tillbaka men efter ett tag är han borta för alltid. En varm komedi om meningsskiljaktigheter och likheter där vi kanske inte visste att de fanns.

”Stolarna vid havet” är skriven och regisserad av Adde Malmberg som länge varit en av Sveriges mest älskade komiker, skådespelare och regissörer. Med över 30 års erfarenhet från scen och TV är han just nu aktuell med ”Om dessa väggar kunde cykla – en hyllning till Hasse & Tage” på Cirkus i Stockholm. Senast aktuell på Riksteatern med ”Man får väl ställa upp”.

Allan spelas av Ralph Carlsson, känd från ”Mitt liv som hund”, ”Fucking Åmål” och ”Solsidan”. I rollen som Rutger ser vi Mats Qviström.

Pris vuxen: 175 kr, ungdom 125 kr

OBS! Vid val av priskategori ”Scenpass” ska Scenpasset visas upp vid entrén.

Detaljer

Datum:
29 september
Tid:
19:00
Kostnad:
175kr
Evenemang Kategori:
Webbplats:
https://nortic.se/ticket/show/172190

Plats

Strandagården
Påskallavik, Sverige

Arrangör

Oskarshamns Teaterförening
E-post
teaterforeningoskarshamn@gmail.com