Fint pris till Socialdemokraterna i Oskarshamns kommun

2020-10-02 0 av Peter A Rosén

OSKARSHAMN

Socialdemokraterna i Oskarshamns kommun har fått ett fint pris.

Socialdemokraterna samlade för andra gången landets alla arbetarekommuner till ett årligt verksamhetsforum. Med anledning av pandemin var det digitalt.

”Årets nytänkare”

Under det nationella verksamhetsforumet delas flera utmärkelser ut för att uppmärksamma arbetarekommuner som har gjort något speciellt. Socialdemokraterna i Oskarshamns kommun utsågs till årets nytänkare med motiveringen:

”Årets nytänkare är en arbetarekommun som trots tuffa förutsättningar under våren ställde om för att fortsätta det politiska samtalet digitalt. Att låta de politiska samtalet fortsätta blomstra trots nya förutsättningar gör att Oskarshamns arbetarekommun får priset årets nytänkare.”

”Fantastiskt roligt”

– Det är så klart fantastiskt roligt att det arbete vi har gjort tillsammans med flera fackförbund lokalt uppmärksammas av partiet nationellt som ett föredöme. Vi har verkligen försökt erbjuda verksamhet för alla medlemmar även om det har ställt och fortsatt ställer andra krav, säger Anton Sejnehed, ordförande för Socialdemokraterna i Oskarshamns kommun.

TEXT & FOTO

PETER A ROSÉN

peter@oskarshamns-nytt.se

FOTO: SOCIALDEMOKRATERNA
Anton Sejnehed, ordförande för Socialdemokraterna i Oskarshamns kommun.
FOTO: SOCIALDEMOKRATERNA