FOTBOLL: Oskarshamns AIK förlorade hemma mot BK Olympic

Fotboll

Ettan Södra

Oskarshamns AIK – BK Olympic 0-2 (0-1)

Målskyttar: Albin Sundgren (35), Samuel Burakowsky (62).

Det blev förlust för Oskarshamns AIK hemma mot BK Olympic på lördagseftermiddagen.

Matchen slutade 0-2.

Gästerna hittade rätt efter en fin hörnvariant i den 35:e minuten. Albin Sundgren gjorde målet.

Michael Hartmann, målvakt i Oskarshamns AIK
Michael Hartmann, målvakt i Oskarshamns AIK, tvingas konstatera att 0-1 är ett faktum. Foto: Pierre Stjernfeldt

Samuel Burakowsky satte Malmölagets andra mål, i den 62:a minuten, efter slarv i OAIK.

Noterbart är att OAIK:s Isak Bråholm blev utvisad på stopptid, efter två gula kort.

Deppigt i Oskarshamns AIK
Deppigt i OAIK. Foto: Pierre Stjernfeldt

OAIK, som har inlett seriespelet i Ettan Södra med en vinst och två förluster, möter Lunds BK på hemmaplan kommande lördag.

Fotbollsmatch mellan Oskarshamns AIK och BK Olympic på Arena Oskarshamn
182 betalande åskådare såg matchen på Arena Oskarshamn. Foto: Pierre Stjernfeldt