Grönskog segrade i lagdressyrens division 2

Grönskog segrade i lagdressyrens division 2

2020-08-23 Av av Oskarshamns-Nytt

DÖVESTAD

Grönskogs Sportryttarklubb arrangerade ryttartävlingar på Dövestads Hästcenter och tog själva hand om segern i både lagtävlingen och individuellt.

Pernilla Ragnar-Syrén lotsade den före detta hopphästen Eternity till fina 73,71 procent. Det räckte gott för seger i den individuella delen av lagtävlingen som reds i lätt B:3.

Ekipaget bidrog därmed i allra högsta grad till att lag Grönskog till slut stod som segrare i den första omgången av lagdressyrens division 2 med poängen 208,87. Tvåa blev Ridklubben Udden 207,41 poäng.

Dagen inleddes med en lätt B:2 som vanns av Fagerekes Sara Einarsson på Bilbo. I tävlingens högsta klass, lätt A:3, segrade Hanna Etzner och Bacardi Black, tävlande för Södra Gotlands Rid- och körklubb.

Detta var första gången någonsin som Grönskogs Sportryttarklubb arrangerade en tävling; ett uppdrag som enligt arrangören gav mersmak.

Utöver Pernilla Ragnar-Syrén Eternity ingick även Felicia Sandeen på Für Elise, Erika Södervall Mr Colleano C och Tommy Syrén på Elversøes Dexter i det segrande laget.

FOTO: PRIVAT

Team Grönskog.
Pernilla Ragnar-Syrén
Pernilla Ragnar-Syrén.
Dela gärna artikeln: