Håkan Juholt: ”Efter tre fantastiska år slutar jag som ambassadör”

Håkan Juholt: ”Efter tre fantastiska år slutar jag som ambassadör”

2020-06-05 Av av Peter A Rosén

OSKARSHAMN

Oskarshamnaren och Socialdemokraternas förre partiledare Håkan Juholt slutar som ambassadör på Island.

Det berättar han på sin Facebooksida.

”Efter tre intensiva och fantastiska år slutar jag som ambassadör i Reykjavik den 1 september. Jag är stolt och tacksam över det vi utfört för att stärka banden mellan Sverige och Island. Väven av kontakter har breddats och fördjupats. Arbetet har präglats av glädje, kraft och energi och jag ser hur mycket mer vi kan göra, för att lära av- och stärka varandra. Tiden i Island har för alltid förändrat mig och Åsa. Om framtiden finns idag inget mer att säga, än att den med största sannolikhet kommer och att jag inte planerar att lägga mig på sofflocket”, skriver han.

TEXT

Peter A Rosén

peter@oskarshamns-nytt.se

Håkan Juholt. FOTO: KRISTIAN POHL, REGERINGSKANSLIET
Dela gärna artikeln: