Kundservice

Behöver du hjälp?

Här hittar du hjälp och tips som förbättrar din nyhetsbevakning. ON ger dig ett uppdaterat nyhetsflöde med dagens viktigaste händelser utan krångliga betalväggar.

Vanliga frågor & svar

Jag hittar inte menyn på mobilsajten?

Menyerna på mobilsajten är de tre strecken som du ser på bilden nedan. Under meny 1 hittar du detta hjälpavsnitt samt information om annonsering. Under meny 2 hittar du alla avdelningar med Nyheter, Sport, Krönikor, Debatt etc. För att ta dig till startsidan så kan du alltid klicka på vår logga.

Kan jag få push-notiser när ni publicerar nyheter?

Ja, i samband med att en artikel publiceras skickas alltid en push-notis ut. Du måste godkänna notiserna först och du kan när som helst avaktivera dem. Push-notiser fungerar med följande webbläsare: Chrome, Firefox, Edge, Opera och Safari.

Aktivera notiser: Klicka på den röda ikonen med klockan som du hittar i vänstra hörnet på sidan. Välj ”Aktivera”. Avaktivera notiser: För att avaktivera notiserna så klickar du på samma ikon och väljer ”Avaktivera”.

Har ni någon app man kan ladda ner?

Ja, vi har appar för både Android och iPhone. Du hittar dem på Google Play och i appstore, klicka här för att läsa mer!

Behöver jag en inloggning?

Nej, inte för att läsa Oskarshamns-Nytt men om du vill kommentera på våra artiklar så måste du skapa dig en inloggning. Registreringen kräver namn, e-postadress och lösenord.

Hur loggar jag in?

Längst ner i artikeln finns möjlighet att skriva en kommentar på artikeln. Logga in med din e-postadress och lösenord. Du kan även välja att logga in med ditt Facebook-konto.

Jag har glömt mitt lösenord?

Klicka på logga in och därefter ”Jag har glömt mitt lösenord”. Fyll i ditt e-postadress för att få ett mejl med instruktioner om hur du skapar ett nytt lösenord.

Jag vill ta bort min inloggning. Hur gör jag?

Vill du ta bort din inloggning så är du välkommen att höra av dig till oss via e-post så raderar vi ditt konto: info@oskarshamns-nytt.se

Är Oskarshamns-Nytt helt gratis?

Ja, vi har ingen betalvägg utan alla nyheter som publiceras är gratis att läsa.

Jag gillar ON och vill gärna stötta tidningen med ett ekonomiskt bidrag. Hur gör jag?

Tack för att du gillar ON! Vi tar tacksamt emot ett bidrag via Swish, klicka för att läsa mer om att ge en gåva till oss!