IF Ariel tappade poäng borta mot Gunnebo: ”Ingenting fungerade”

GUNNEBO/KRISTDALA

Fotboll

Division 5 nordöstra

Gunnebo IF – IF Ariel 4–4

Mål, Ariel: Jakob Karlsson 2 (ett på frispark), Simon Zetterling och Pontus Erlandsson.

Det blev oavgjort, 4–4, mellan Gunnebo IF och IF Ariel i den nordöstra fotbollsfemman på lördagen.

Kristdalalaget fick grus i maskineriet.

Jakob Karlsson, som fick ta på sig kaptensbindeln, var en av få som fick godkänt av IF Ariels besvikne tränare Stefan Carlsson.

– Det var ingen höjdarmatch. Vi var inte riktigt där. Ingenting fungerade. Vi tog inte för oss och var inte där i presspelet, säger han.

Fighten böljade fram och tillbaka målmässigt.

Gunnebo tog ledningen efter ett par minuter – Ariel vände på steken och ledde med 2–1 efter två Jakob Karlsson-mål (ett på frispark).

Sedan kunde hemmalaget gå fram till 4-2 innan Simon Zetterling reducerade i den 59:e minuten.

Pontus Erlandsson kvitterade i den 66:e minuten.

Ariels Stefan Helander (lagkaptenen) och Robin Berggren – som har varit med i startelvorna tidigare under säsongen – tvingades lämna återbud.

Ariel, som har gjort flest mål i serien, är i alla fall tabelletta, alltjämt.

Arkivfoto: Peter A Rosén