Innebandy: Craftstadens herrar föll i hemmapremiären

Innebandy

Herrar div 1 Östra Götaland

Craftstadens IBK – Bergs IK   4-7 (1-2, 2-4, 1-1)

Mål CIBK: Andreas Lennartsson, Emil Erlandsson, Amin Rouissi, Simon Hjalmarsson.

Craftstadens herrar förlorade hemmapremiären mot Bergs IK med 4-7 (1-2, 2-4, 1-1) och det var framförallt fem minuter i mittenperioden som förstörde dagen.

Craftstaden fick en tuff inledning på matchen och efter 12 minuter hade gästerna gått upp till ledning med 2-0. Innan perioden var slut hade dock hemmalaget reducerat till 1-2 via Andreas Lennartsson.

I början av mittenperioden utjämnade Emil Erlandsson till 2-2, men efter det gjorde Berg fyra raka mål på fem och en halv minut och gjorde ställningen till 2-6 sett med hemmaögon.

Amin Rouissi reducerade därefter till 3-6 och det resultatet stod sig till pausvilan.

Tre minuter in på sista perioden reducerade Simon Hjalmarsson till 4-6 och sedan gjorde Craftstaden vad man kunde för att komma ikapp. Tyvärr lyckade man inte göra fler mål utan Berg kunde punktera matchen med en dryg minut kvar på klockan.

Gästerna vann alltså med 7-4 och Craftstaden står kvar på en inspelad poäng efter två matcher.

Nästa match för Craftstaden är söndag 3 oktober då man åker till Motala för match mot Sofjäderstaden.