INNEBANDY: Craftstadens herrar förlorade mot Vimmerby

Herrar div 1 Östra Götaland

Craftstadens IBK – Vimmerby IBK  4-10 (3-3, 0-6, 1-1)

Mål CIBK: Amin Rouissi 2, Andreas Lennartsson, Albin Brundin

OSKARSHAMN

Craftstadens herrar förlorade derby- och jumbomötet mot Vimmerby med 4-10 (3-3, 0-5, 1-2) och nu är till och med den mikroskopiska, teoretiska möjligheten att klara kontraktet borta.

Vimmerby tog däremot sista chansen att åtminstone ge sig själva en chans att ta sig över nedflyttningsstrecket.

Matchen bjöd på en ganska jämn första period där lagen turades om att ha ledningen och som slutade 3-3.

Den första hälften av andra perioden vill nog hemmalaget helst glömma. Vimmerby gjorde fyra snabba mål fram till ledning med 7-3 och Craftstaden hängde inte alls med. Dessa perioder med många, snabba baklängesmål känns tyvärr igen från flera tidigare matcher.

Innan perioden var slut hade Vimmerby ökat på till hela 9-3.

Matchen slutade 10-4 till gästande Vimmerby som nu har sex poäng upp till rätt sida nedflyttningsstrecket. Sex matcher återstår för Vimmerby.

Craftstaden har fyra betydelselösa matcher kvar innan den tunga säsongen är över. Nästa säsong får man ta nya tag i division två.

Arkivfoto: Thomas Wennerklint