Innebandy: Förluster för både Craftstadens herrar och damer i helgen

Lindås IBK – Craftstadens IBK 7-2 (3-0, 3-0,1-2)

Mål CIBK: Elna Olsson, Fanny Sundberg-Tisell

Herrar Div 1 Ö Götaland

Ledberg IBF – Craftstadens IBK 16-2 (3-1, 8-1, 5-0)

Mål CIBK: Amin Rouissi, Albin Brundin.

Det blev dubbla förluster på bortaplan för Craftstadens representationslag i helgen. Damerna föll med 2-7 mot Lindås i Göteborg och herrarnas besök i Linköping slutade med storförlust mot Ledberg med 2-16.

Craftstadens damer har tidigare spelat tre jämna matcher, men bortamötet med Lindås blev inte lika spännande. Hemmalaget gjorde tre mål i både första och andra perioden medan CIBK inte lyckades överlista hemmakeepern.

Underläge med 0-6 inför den avslutande perioden alltså och CIBK fick nöja sig med att man åtminstone fick in två bollar via Elna Olsson och Fanny Sundberg-Tisell. Slutresultatet skrevs till förlust med 2-7.

Damerna är nästjumbo i en haltande tabell med fyra inspelade poäng på lika många matcher.

Herrlaget hade en tuff bortamatch mot Ledberg i Linköping men var i alla fall med målmässigt efter den första perioden som hemmalaget vann med 3-1. Craftstadens mål gjordes av Amin Rouissi.

I den andraperioden rasade det rejält för CIBK. Visserligen reducerade Albin Brundin till 2-4, men sedan gjorde Ledberg sju mål innan perioden var slut.

2-11 inför sista perioden blev till slut 2-16.

CIBK har nu släppt in 31 mål på de senaste två matcherna och med bara en inspelad poäng så här långt parkerar man sist i tabellen.

Nästa match för herrlaget är kommande söndag då man tar emot Nyköping, men redan på lördagen spelar damlaget hemmamatch mot Warberg.

Arkivfoto: Pierre Stjernfeldt