ISHOCKEY: Här är SHL:s besked om matcherna i mellandagarna

ISHOCKEY: Här är SHL:s besked om matcherna i mellandagarna

2021-12-22 Av av Peter A Rosén
Annons: Oskarshamns kommun

OSKARSHAMN

Efter tisdagens regeringsbesked om de nya covid-19-restriktionerna har många undrat om SHL-matcherna under mellandagarna kommer att flyttas fram i tiden.

På onsdagen kom beskedet från SHL. Matchernas spelas som planerat.

”Efter gårdagens besked från regeringen gällande nya restriktioner för att minska smittspridning av covid-19 har SHL-klubbarna, trots den korta framförhållningen med beskedet, sett över genomförandet av matcher och evenemang som spelas i SHL under mellandagarna. Matcher och matchevenemang ska genomföras på ett tryggt och ansvarsfullt sätt för att säkerställa att vi gör allt för att inte bidra till ökad smittspridning”, skriver SHL på sin hemsida.

”I dagsläget kommer SHL-matcherna spelas som planerat den 26/12 och 28/12, utifrån de nu gällande restriktioner som börjar gälla den 23/12. Detta kommer innebära vissa förändringar för publiken som kommer till matcherna och vi hänvisar till den information SHL-klubbarna ger om vad som gäller. För mer information och frågor kontakta den SHL-klubb biljetter köpts av.”

IK Oskarshamn möter Skellefteå AIK på bortais på annandagen – och Linköping hemma i Be-Ge Hockey Center den 28 december.

Den 30 december lirar IKO borta mot Rögle BK.

Foto: Pierre Stjernfeldt

Dela gärna artikeln: