”Jag tänker inte vara någon morsa till de här grabbarna – jag är här för att sjunga”

”Jag tänker inte vara någon morsa till de här grabbarna – jag är här för att sjunga”

2021-10-17 Av av Peter A Rosén

OSKARSHAMN

Oskarshamnsbandet Motumash har fått nytt in nytt blod.

– Jag tänker inte vara någon morsa till de här grabbarna – jag är här för att sjunga rock, säger Alexandra Simonsson, som tar över som sångerska i Motumash efter Johan Svensson, som slutar av hälsoskäl.

Alexandra Simonsson är ett känt ansikte i regionens musikkretsar – hon har sjungit i många olika konstellationer.

– Snittåldern sjunker och snittlängden ökar, skrattar bandets gitarrist Konny Lindblom.

– Visst kommer skillnaden att märkas. Men vi tror att publiken kommer att gilla förändringen, säger basisten Jonas Neldemyr.

– Våra planer framåt är att repa in de delar av vårt material som passar Alexandra och sedan ska vi ge oss ut och spela igen efter jul. Vi har också ett antal nya låtar som vi tänker ge ut på vinyl under våren 2022, säger trummisen Damir Bedzetovic.

Foto: Motumash

Dela gärna artikeln: