Oskarshamns-Nytt ON-logo
Edit Content

Hem

Extra

Tjänster

Kundservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

ANNONS

Aktuellt

Jan Johansson (SD): ”Anser den styrande majoriteten i Oskarshamn att bara vissa personer ska få insyn?”

ANNONS

OSKARSHAMN

Jan Johansson (SD) undrar varför inte gruppledarna från alla partier i fullmäktige fick följa med på kommunens studieresa till O-Ringen, som nyligen avslutades i Uppsala.

– Självklart borde samtliga partier ha deltagit på denna resa – eller anser den styrande majoriteten i Oskarshamn att bara vissa personer ska få insyn?

– Visserligen var det nya oppositionsrådet från Kristdemokraterna med (Ingemar Lennartsson). Nu blir det intressant att se om han kallar samman övriga partier för att ge dem sina intryck från resan. Personligen anser jag att det är en självklarhet, säger Jan Johansson.

O-Ringen anordnas i Oskarshamn, med omnejd, 2024, konstaterar han.

– Runt 20 000, tävlande och publik, kommer att närvara i vår stad. Kanske ännu fler. En delegation från kommunen var på plats för att samla på sig lite intryck från Uppsala. Delegationen bestod av både politiker och tjänstepersoner. Hade det inte varit på sin plats att varje parti i fullmäktige hade fått närvara, exempelvis med sin gruppledare? Tävlingen är stor för kommunen och dess föreningar, säger Jan Johansson.

Foto: Peter A Rosén

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS