”Järnvägsgatans Messi” har skrivit på för Högsbys fotbollsstolthet

”Järnvägsgatans Messi” har skrivit på för Högsbys fotbollsstolthet

2021-01-18 Av av Peter A Rosén

HÖGSBY

”Järnvägsgatans Messi” är klar för Högsby IK:s A-lag, som lirar i fotbollens division 3.

Zen Abbas, egen produkt som har hämtats in från 04-laget, har skrivit på sitt allra första A-lagskontrakt.

Det skriver HIK på sitt Instagramkonto.

Klubbens sportchef Fredrik Hultman berättar att han har följt Zen Abbas sedan han var 6 år.

”Det som tagit Järnvägsgatans Messi upp till A-truppen är också hans ödmjukhet och hans vilja och förmåga att ta till sig tränares instruktioner. Det är avgörande faktorer för att nå de mål Zen har”

FREDRIK HULTMAN, SPORTCHEF I HÖGSBY IK

”Vilket givetvis gör mig extra stolt. Han har såklart utvecklats mycket sedan dess, men ända sedan barnsben har han visat på energi och mod. Just modet ser vi varje gång han är på planen. Oavsett vem han möter är det ”all in” som gäller”, säger Fredrik Hultman till Instagramkontot.

Fredrik Hultman är sportchef i Högsby IK:

”Det som tagit Järnvägsgatans Messi upp till A-truppen är också hans ödmjukhet och hans vilja och förmåga att ta till sig tränares instruktioner. Det är avgörande faktorer för att nå de mål Zen har”, tillägger han.

”Jag tycker att det är bra att jag får tillhöra en division 3-trupp nu. HIK är min klubb, moderklubb som det heter. Jag är uppväxt här i Högsby och trivs med HIK. Jag har en bra och fin relation med klubbens ledare och trivs i A-gänget. Mina mål i min fotboll är att nå så hög nivå det bara går”, säger Zen Abbas till HIK:s Instagramkonto.

FOTO

PETER A ROSÉN

Dela gärna artikeln: