Edit Content

Hem

Extra

Tjänster

Kundservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

ANNONS

Aktuellt

Klagomål: ”Folk är så in i helvete snåla och lata”

ANNONS

OSKARSHAMN

En privatperson skriver om ”parkeringskaoset i Norrtorn” i ett klagobrev till Oskarshamns kommun.

Personen i fråga påpekar att hen har skrivit till kommunen vid ett flertal tillfällen gällande detta.

”När man ska köra ut från panncentralen till Norrtornsvägen är det som att spela rysk roulette. Man ser ingenting på grund av felparkerade bilar”

”Men det händer absolut ingenting. Det gäller alla som parkerar längs Norrtornsvägen, vid panncentralen vid Norrbackavägen. När man ska köra ut från panncentralen till Norrtornsvägen är det som att spela rysk roulette. Man ser ingenting på grund av felparkerade bilar”, skriver personen, som konstaterar att det inte råder brist på parkeringar i området.

”Därför måste ni agera”

”Det kan stå 30 bilar längs vägen och vara tomt på parkeringsplatserna. Bostadsrättsföreningen har signalerat att det finns platser – men folk är så in i helvete snåla och lata. Därför måste ni agera. Gör parkeringsrutor om de nu måste stå på vägen.”

Personen tycker även att parkeringsvakterna i Oskarshamn ska få en elbil, så att de kan åka till det aktuella området och skriva ut böter.

”Nu har den här skiten pågått i snart tio år”

”Jag kan säga att ni skulle leva gott på bötesinkomsterna. Nu har den här skiten pågått i snart tio år. Jag kan inte tänka mig att ni har så långa handläggningstider. Jag menar padelhallar och arenor kan ni ju besluta om direkt, men inte sådant här som är tråkigt. Vi har haft tillbud med barn som inte syns när de ska korsa vägen och förra sommaren krockade två bilar på grund av parkeringssituationen.”

”Hemskt tråkigt”

”Det känns hemskt tråkigt att behöva klaga jämt. Ni gör mycket bra också, men jag hoppas att ni förstår att man blir frustrerad när det inte blir någon förbättring. Jag ser fram emot lite feedback om detta”, skriver personen.

ARKIVFOTO: FREEPIK

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS