Klasskillnad – storseger för IF Ariel

EKSJÖ/OSKARSHAMN

Ariel körde enkelt över Husar med 18-3 (8-1, 6-2, 4-0) när man tog sin andra raka seger i innebandyfyran.

Vi gör en rakt igenom riktigt bra match idag, säger en nöjd Jerker Nilsson, tränare i IF Ariel.

Redan efter femton sekunder gjorde Victor Berggren 1-0 till Ariel och man förstod var den här matchen var på väg.

– Det var extra roligt att Victor fick gör mål så snabbt idag, han öste ju in mål på försäsongen, men gick mållös från premiären, säger Jerker Nilsson.

– Skönt att det lossnade för honom, han gjorde en riktigt bra match.

Ariel ångade på och när man gick från 2-0 till 6-0 på en minut och tjugo sekunder tog Husar time out. Klockan stod då på 12.52.

”Klasskillnad”

– Det gav ingen effekt alls, det var klasskillnad idag, säger Jerker Nilsson.

Ariel gick fram till 8-0 innan hemmalaget kunde reducera till periodresultatet 8-1 i Arielfavör.

Målkalaset fortsatte i den andra perioden som slutade 6-2 till Ariel, således 14-3 inför de sista tjugo minuterna.

”Rejäl match”

Matchen var naturligtvis avgjord men Ariel spädde på målskörden med fyra nya kassar fram till slutresultatet 18-3.

– Alla tre kedjorna gör en rakt igenom rejäl match idag, kollektivet levererade verkligen, sammanfattar Jerker Nilsson som delar ut extra beröm till nämnde Victor Berggren samt till Simon Danielsson och Emil Svensson.