Kolla in vårens nyheter på IKEA

Kolla in vårens nyheter på IKEA

2022-01-03 Av av Annicka Gunnarsson

Annons: Smålandshamnar

INREDNING

IKEA välkomnar våren 2022 med lätta naturmaterial som björk, bambu och bomull och ljusa, glada färger. Pastellrosa och mauve leker med det gräsgröna och grafiska linjer med svenska konstnären Hilma af Klints expressiva abstrakta målningar som inspiration.

Som vanligt har IKEA satsat på enkla, smarta och effektiva lösningar designade för att maximera ditt hems potential kan du nyttja oanvända platser att inreda.

Låt dig inspireras av de konstnärliga handbroderade kuddfodral av Jordan River Foundation, grafiska taklampor och vardagliga objekt som krokar tillverkade av återvunnet material från gamla fiskenät och rep.

Vaser av återvunnet glas

Nu kommer också en ny familj av vaser i olika former och storlekar designade av Ilse Crawford och hennes studio, StudioIlse. Tillverkade av återvunnet glas och munblåsta av skickliga hantverkare, blir de ett blickfång – med eller utan färska blommor.

Vaserna har en taktil känsla med olika textur: lena och klara, matta och frostade och vissa med bubblor under glaset. Vaserna Konstfull visar att små, vardagliga objekt kan bli betydelsefulla.

Foto: IKEA

Dela gärna artikeln: