Edit Content

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

ANNONS

Aktuellt

Konsumentföreningen Coop söker ägarombud att representera medlemmarna

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox

Varje fredag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

OSKARSHAMN

”Brinner du för hållbarhetsfrågor och gillar att jobba tillsammans? Vill du vara med och föra Coop och kooperationen framåt? Då är du kanske vårt nästa ägarombud?” Så skriver Coop Oskarshamn i ett utskick till sina cirka 30 000 medlemmar för att söka kandidater till ägarombudsvalet.

Coop Oskarshamn är ett kooperativ som ägs av medlemmarna och nu är det dags att kandidera till ägarombud. Ägarombudet är länken mellan medlemmarna, din konsumentförening och Coop. Ägarombuden är oftast kopplade till en butik och röstas fram av medlemmarna vartannat år.

Var med och fatta viktiga beslut

”Att vara ägarombud är ett spännande och roligt uppdrag som ger dig en unik möjlighet att vara med och föra Coop och kooperationen framåt. Du får en fördjupad kunskap i konsument- och hållbarhetsfrågor och möjlighet att nätverka med erfarna och kunniga människor. Du är även med och fattar viktiga beslut i din förening”, skriver valberedningen på Coops hemsida.

För att kunna bli ägarombud så måste du vara medlem och ägarombudsvalet är medlemmarnas tillfälle att rösta fram sina företrädare i föreningen. Är du intresserad så måste du svara på ett antal frågor, exempelvis vilka frågor som är dina hjärtefrågor och vad du har för erfarenheter och kunskap som du tror kan göra dig till ett bra ägarombud.

Senast 31 oktober måste du skickat in din ansökan. Ansökan görs digitalt via Coops hemsida.

Coop Oskarshamn söker dig som:

  • är medlem, över 18 år och trogen kund på Coop
  • gillar kooperation och förstår vikten av att jobba tillsammans
  • står bakom våra värderingar och är intresserad av hållbarhetsfrågor
  • är nyfiken, social och vill vara medlemmarnas röst och skapa ett ännu bättre Coop

FAKTA / COOP OSKARSHAMN

Coop Oskarshamn med omnejd ekonomisk förening har drygt 30 000 medlemmar och driver 15 butiker i östra Småland. Följande butiker ingår i Coop Oskarshamn: Coop Flanaden, Coop Mönsterås, Coop Vimmerby, Coop Hultsfred, Coop Målilla, Coop Kolberga, Coop Högsby, Coop Kristdala, Coop Figeholm, Coop Blomstermåla, Coop Påskallavik, Coop Fårbo, Coop Berga, Coop Alsterbro och Coop Virserum.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS