Kristinebergskolan i Oskarshamn får beröm för sin goda Milanesesoppa

Kristinebergskolan i Oskarshamn får beröm för sin goda Milanesesoppa

2020-09-22 Av av Peter A Rosén

KRISTINEBERG

Kristinebergskolan i Oskarshamn får beröm i ett brev som har skickats in till kommunen.

”Det finns få saker som jag har ett sådant varmt minne av i lunchmatsalen på Kristineberg. som er Milanesesoppa. Och det är ändå 25 år sedan jag åt den. Så jag undrar, mot all förmodan, om ni har detta receptet kvar och om ni i så fall möjligtvis skulle kunna skicka det till mig?
Tack för alla suveräna matstunder vi elever fick hos er i köket. Ett enormt stort tack!”, skriver personen ifråga.

”Härligt att höra”

”Så härligt att höra. Man blir alldeles varm i hjärtat. Det är inte varje dag som vi får höra så underbara ord. Jag kommer att med min administratör Christine Engelholm skicka över dig receptet. Tack ännu en gång för att vi har gett dig så fina minnen från köket. Ha en underbar dag”, svarar Lillemor Persson, avdelningschef för kost- och städavdelningen på tekniska kontoret.

TEXT

PETER A ROSÉN

peter@oskarshamns-nytt.se

Dela gärna artikeln: