Krokstorps IF spelade oavgjort borta mot Ankarsrum

Krokstorps IF spelade oavgjort borta mot Ankarsrum

2020-08-29 Av av Conny Blomander

ANKARSRUM/OSKARSHAMN

Krokstorp underskattade Ankarsrum borta på Bruksliden.

De båda segermatcherna i träningsmatcherna satt i bakhuvudena på gästerna.

Men matchen slutade 3–3 (2–0).

–Jag är både nöjd och inte nöjd. Vi sålde oss mycket billigt i första halvlek och trodde att det skulle gå lika lätt som i träningsmatcherna som vi vann med 3–0 och 5–0.

”Starkt”

–Men det var i sig strakt att vi lyckade vända underläge med 1–3 till oavgjort. Men hade vi varit på tårna från början, så hade vi vunnit matchen med två, tre mål, sa Korkstorpstränaren, Younes Askar.

Krokstorp var inte alls vakna i första halvlek utan hemmalaget kunde göra två snabba mål och som höll sig halvleken ut. Spelmässigt kladdade Krokstrop alldeles för mycket med bollen i första halvlek istället för att spela rejält.

Det blev bättre i andra och reduceringen kom efter 50 minuter. Men glädjen blev kortvarig då hemmalaget satte 3–1 på straff tre minuter senare.

”Föll inte ihop”

–Jag är mycket nöjd över moralen i laget. Vi föll inte ihop utan jobbade stenhårt vidare. Vi kände på oss att vi kunde få poäng med oss hem. Spelmässigt är vi ett bättre lag än Ankarsrum, sa Younes.

Krokstorp reste sig ur skiten och gjorde 3–2 och 3–3. Kvitteringen kom efter 73 minuter och Krokstorp hade lägen att göra segermålet på slutet.

–Vi borde ha avgjort matchen på slutet. Tyvärr flyttade två av våra viktigare spelare igår. Vi får se om det kan komma och spela några matcher.

På lördag har Krokstorp Totebo hemma medan Ariel möter Ankarsrum hemma på Ekskogsvallen.

Sedan är det dags för det avgörande toppmötet mellan Ariel och Krokstorp.

–Vi har en bra chans att slå Ariel. Så bra är de inte, menar Younes Askar.

Div. 6 Västervik/Oskarshamn

Ankarsrums IS – Krokstorps IF 3–3 (2–0)

Mål Ankarsrum: Jesper Skälhammar 2, Robin Thorén Johansson 1. Krokstorp: Partizan Betkari 1, Nosratollah Sadeqi 1, Warsame Dirie 1.

TEXT

CONNY BLOMANDER

conny@oskarshans-nytt.se

ARKIVFOTO

THOMAS WENNERKLINT

thomas@oskarshamns-nytt.se

Dela gärna artikeln: