Kronprinsessparet gjorde ett digitalt besök i Högsby kommun

Kronprinsessparet gjorde ett digitalt besök i Högsby kommun

2021-05-19 Av av Oskarshamns-Nytt

HÖGSBY

Kronprinsessparet genomförde på onsdagen ett digitalt besök i Högsby kommun.

Det var kommunstyrelsens ordförande Stihna Johansson Evertsson (C) och kommunchefen Anders Johansson som samtalade med kronprinsessan Victoria och prins Daniel på eftermiddagen.

Positiva saker

Kronprinsessparet genomför för närvarande digitala träffar med landets kommuner för att, bland annat, diskutera hur coronapandemin påverkar kommunerna.

”Kronprinsessparet verkade vara genuint intresserade av vår kommun”

STIHNA JOHANSSON EVERTSSON (C), KOMMUNALRÅD I HÖGSBY KOMMUN

”Under det 20 minuter långa samtalet diskuterades bland annat hur näringslivet och arbetsmarknaden påverkats av pandemin. Men man pratade också om de positiva saker som händer i kommunen, som till exempel den nya familjecentralen”, skriver Högsby kommun på sin hemsida.

– Vi pratade också om positiva saker kopplat till ungdomsidrott, som den nya konstgräsplanen och padelbanan. Den vackra naturen och våra hemesterfilmer som lyfter olika utflyktsmål i kommunen, nämndes också under samtalet, berättar Stihna Johansson Evertsson.

”Stolta”

–  Under samtalet lyfte vi också hur stolta vi är över det arbete som alla medarbetare inom kommunen gjort under pandemin. Det var ett mycket trevligt samtal och kronprinsessparet verkade vara genuint intresserade av vår kommun, säger Stihna Johansson Evertsson.

FOTO: HÖGSBY KOMMUN

Dela gärna artikeln: