Edit Content

Hem

Extra

Tjänster

Kundservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

ANNONS

Aktuellt

Kvinna skrapade fram en storvinst på en Trisslott: ”Det var ofattbart!”

ANNONS

SVERIGE

”En kvinna från Falkenberg är en av landets senaste storvinnare. En skrapad Trisslott ledde fram till en vinst på en miljon kronor”, skriver Svenska Spel i ett pressmeddelande.

− Ofattbart! säger vinnaren.

”Triss fortsätter att skapa miljonvinnare runt om i landet. Den senaste i raden av vinnare är en kvinna från Falkenberg. Efter att ha köpt en Triss hos Willys Falkenberg Tånga skrapade hon lotten i lugn och ro hemma hos sig. Plötsligt hade hon skrapat fram en miljonvinst.”

”Mycket glädje”

− Det var ofattbart! Jag var tvungen att titta på lotten många gånger för att ta in det, berättar kvinnan.

När Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Martin Ridderstolpe når fram för att gratulera över telefon håller vinnaren som bäst på att smälta vinsten.

− Det är mycket glädje, men jag har nog fortfarande inte förstått det riktigt. Vinsten vill jag dela med min familj, berättar vinnaren.

På mycket kort tid har nu två miljonvinster sålts i Falkenberg.

− Lördag den 20 maj blev en Lottorad som lämnats in hos Ica Kvantum Falkenberg värd drygt 1,4 miljoner kronor. Och det följdes alltså upp med en Trissvinst på en miljon kronor veckan därpå, berättar vinnarkommunikatör Martin Ridderstolpe.

Vinnaren önskar vara anonym.

Det här är Triss:

  • Triss är landets mest sålda skraplotter och ett av Sveriges populäraste spel.
  • Man kan vinna mellan 30 kronor och 1 000 000 kronor direkt på skrapet.
  • Vid tre TV-symboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna mellan 100 000 kronor och 5 000 000 kronor.
  • Vid tre klöversymboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna från 10 000 kr i månaden i 10 år upp till 100 000 kr i månaden i 25 år.

Foto: Svenska Spel

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS