Edit Content

Hem

Extra

Tjänster

Kundservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

ANNONS

Aktuellt

Kyrkovalet: Oskarshamns församling har redan skrivit ut drygt tjugo nya röstkort

ANNONS

OSKARSHAMN

Tidigare på tisdagen rapporterade vi om att flera hushåll i Lyckebo, Oskarshamn, inte har fått röstkorten till kyrkovalet.

Nu berättar Oskarshamns församling att röstkorten även har lyst med sin frånvaro på Ingenjörsvägen, Hantverksgatan, Stengatan och Tallvägen.

”Under förra veckan kom röstkorten hem till drygt 8 700 medlemmar i Oskarshamns församling inför kyrkovalet 6-19 september. Redan då fick församlingen rapporter om att det inte riktigt fungerat med distributionen”, skriver Oskarshamns församling i ett pressmeddelande.

Rose-Marie Probelius Seger.

”Nu går vi ut för att berätta att det är enkelt att få ett röstkort hem i brevlådan om man kontaktar församlingsexpeditionen per telefon eller mejl”

ROSE-MARIE PROBELIUS SEGER, VALNÄMNDENS ORDFÖRANDE


– Idag, två dagar in på valet, har vi redan skrivit ut över tjugo nya röstkort, berättar valnämndens ordförande Rose-Marie Probelius Seger. Tidigare val har det kanske varit tio under hela valperioden. Nu går vi ut för att berätta att det är enkelt att få ett röstkort hem i brevlådan om man kontaktar församlingsexpeditionen per telefon eller mejl. Fram till tisdag 14 september går det också att beställa via ett webbformulär på www.svenskakyrkan.se.

Foto: Svenska kyrkan

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS