Edit Content

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Tre män är misstänkta för den grova misshandeln i Kristineberg

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox

Varje fredag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

OSKARSHAMN

Vid 20:20-tiden på måndagskvällen kom det in ett larm om att en man i 20-årsåldern hade blivit misshandlad av tre män utomhus, på Ingenjörsvägen i Kristineberg i Oskarshamn.

ON pratar med Evelina Olsson, presstalesperson i polisregion syd, vid 21:15-tiden.

Hon säger att polisen gärna tar emot allmänhetens eventuella iakttagelser från området vid biblioteket och kyrkan i Kristinebergs centrum.

Enligt uppgifter från platsen hoppade de misstänkta in i en bil som körde i riktning mot Södertorn. Polisen har fått in uppgifter om bilen, men den informationen går man inte ut med. Man har inte fått in några signalement eller ungefärlig ålder på de misstänkta männen.

Eventuellt ska tillhyggen ha använts vid misshandeln.

”Ärendet rubriceras som grov misshandel. Ingen frihetsberövad finns i ärendet i nuläget”, skriver polisen på sin hemsida vid 21:50-tiden. 

När ON pratar med Evelina Olsson vid 22-tiden berättar hon att den misshandlade mannen inte ville följa med till sjukhuset.

I skrivande stund, klockan 22:15, finns det ingen frihetsberövad person i ärendet.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS