Leif Axelsson (SD) undrar varför inte Ingemar Lennartsson (KD) dök upp när Hyresgästföreningen bjöd in till politikerträff

Leif Axelsson (SD) undrar varför inte Ingemar Lennartsson (KD) dök upp när Hyresgästföreningen bjöd in till politikerträff

2022-07-06 Av av Peter A Rosén

KRISTINEBERG

Leif Axelsson (SD) undrar varför oppositionsrådet Ingemar Lennartsson (KD) lyste med sin frånvaro när Hyresgästföreningen bjöd in fullmäktigepartierna i Oskarshamns kommun till en politikerträff på gräsplanen ovanför värmegaraget i Kristineberg i lördags.

Leif Axelsson (SD)
Leif Axelsson (SD). Foto: Peter A Rosén

– Det är kanske inte så bra att hugga på det sättet innan ett val. Det är dagar efter ett val också. Jag var faktiskt upptagen. Vi hade 140-årsfest, min fru och jag. Båda fyllde 70 år – jag hade alla mina barn här och kunde inte åka ifrån. Och vi kunde inte skicka någon annan från partiet. Men jag ska nog visa mig framöver – och vi ska se till att få ihop folk till marknader och allt möjligt framöver. Nu närmast är det marknaderna i Figeholm (13 juli) och Kristdala (15 juli) som gäller, säger Ingemar Lennartsson till ON på onsdagen.

Ingemar Lennartsson (KD) pratar på en pressträff i stadsparken i Oskarshamn
Oppositionsrådet Ingemar Lennartsson (KD). Foto: Peter A Rosén

Det var Vänsterpartiet, Socialdemokraterna, Kustlandspartiet, Centerpartiets Ungdomsförbund (CUF) och Sverigedemokraterna som dök upp i sommarhettan.

Moderaterna, Kristdemokraterna, Liberalerna och Centerpartiet var följaktligen inte på plats.

Dela gärna artikeln:

Annons: Hela Sverige ska leva Oskarshamn