Lokala företag utmanas att bjuda på fika för att skapa julkänslor

Lokala företag utmanas att bjuda på fika för att skapa julkänslor

2021-11-29 Av av Oskarshamns-Nytt

OSKARSHAMN

Under tre fredagar i december utmanar Attraktiva Oskarshamn AB alla lokala företag att bjuda sina anställda på fika. En satsning som genomförs på uppdrag av Oskarshamns kommun för att stödja de lokala caféerna. ”Satsningen blev jättelyckad i våras och vi hoppas att företagen vill vara med denna gång också”, säger Johan Sjöstrand på Attraktiva Oskarshamn AB.

Den 3, 10 och 17 december utmanas Oskarshamns näringsliv att fylla fikarummen med saffransdoftande julkänslor. Företagen kan enkelt beställa önskat antal bullar och dag på www.oskarshamn.com/fikautmaning, beställningarna levereras sen ut helt kostnadsfritt av Oskarshamns Taxi under förmiddagen.

Lyckad satsning

En liknande satsning genomfördes med kanelbullar i början av året och då beställdes fler än 700 bullar. Nu hoppas Attraktiva Oskarshamn tillsammans med deltagande caféer på ännu fler beställningar.

”Satsningen blev jättelyckad i våras och vi hoppas att företagen vill vara med denna gång också. Tillsammans med caféerna och Oskarshamns Taxi ger vi genom detta företagen en enkel möjlighet att sprida julstämning på arbetsplatserna i december”, säger Johan Sjöstrand, platsutvecklare på Attraktiva Oskarshamn AB.

Två konditorier deltar

Satsningen finansieras av Oskarshamns kommun genom ett uppdrag till Attraktiva Oskarshamn AB och finansieras med stöd av Region Kalmar län. Två av stadens caféer, Konditori Flanaden och Nilssons konditori har valt att delta i satsningen där det erbjuds lussekatter.

Foto: Freepik

Dela gärna artikeln: